WeAreNATO – Invitație la Lansarea Campaniei NATO de Informare Publică

Lansarea Campaniei NATO  de Informare Publică

WeAreNATO

 

Vineri, 8 decembrie 2017, orele 11.30 în Sala Stoicescu (Rectorat – Facultatea Drept), se desfășoară acțiunea WeAreNATO, adresată studenților și cadrelor didactice ale  Universității din București, eveniment realizat în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Educației Naționale.

Vor participa cu scurte alocuțiuni:

  • Teodor Meleșcanu – Ministrul Afacerilor Externe
  • Mihai Fifor – Ministrul Apărării
  • Mircea Dumitru – Rectorul Universității din București

 

România a acceptat, la nivel instituțional, invitația de a participa la etapa-pilot a campaniei NATO de informare publică WeAreNATO, invitație adresată pe baza rezultatelor pozitive reieșite din cercetarea calitativă derulată în cadrul studiului solicitat de Divizia de Diplomație Publică a NATO în mai multe state aliate privind imaginea și percepțiile despre NATO.

În acest context, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Educației Naționale, vor derula o campanie națională pentru îmbunătățirea nivelului de cunoaștere a problematicii NATO și consolidarea imaginii organizației în rândurile publicului român, cu focalizare pe grupurile de tineri.

We Are NATO

We are an Alliance of like-minded countries securing peace for almost 70 years. We are united. We are strong. #WeAreNATO

Posted by NATO on 22 Mai 2017

 

Evenimentul oficial de lansare a campaniei în România se va desfășura Vineri, 8 decembrie, orele 11.30.

După scurtele alocuțiuni, va urma o sesiune liberă de întrebări și răspunsuri.

Intrarea în sală se face începând cu ora 11.15

 

 

 

WeAreNATO – Invitație la Lansarea Campaniei NATO de Informare Publică